Tarieven VDS Legal

 

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

 

Standaard uurtarief
Voor vergoeding van de werkzaamheden wordt door VDS Legal €105,- per uur gerekend, welke u in eenheden van vijftien minuten in rekening worden gebracht. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een vast bedrag per opdracht af te spreken.
 
Eerste consult
Voor een eerste consult (1 uur) bij u aan huis of een andere door u gekozen locatie wordt slechts een onkosten vergoeding gevraagd van €25,- indien de locatie zich binnen een straal van 10 km bevindt vanaf Poortugaal. Buiten de straal van 10 km wordt per gereden kilometer een vergoeding van €0,50 extra in rekening gebracht. Indien het eerste consult langer duurt dan een uur wordt een vergoeding verrekend op basis van het standaard tarief (met eenheden van 15 minuten).
 
Stukken verzenden naar de wederpartij
Stukken worden in beginsel aangetekend verstuurd. De kosten hiervoor zullen bij u apart in rekening worden gebracht.

 

Overeenkomsten / contracten opstellen of controleren
Voor het controleren van uw overeenkomst/contracten rekent VDS Legal tussen de € 50,- en €150,-, afhankelijk van het formaat. Voor het opstellen van een overeenkomst/ contract rekent VDS Legal tussen de €75,- en € 200,-, afhankelijk van het formaat.

 

Telefonisch consult
Voor het telefonisch consult wordt het standaard tarief in rekening gebracht.

 

Alle genoemde bedragen zijn onder voorbehoud vermeld en er kan ten alle tijden van worden afgeweken bij overeenstemming tussen de partijen.